Хүүхдийн нэмэлт хооллолт эхлэх нь тэдний өсөлт хөгжилд чухал үе шат юм. Энэ үед шинэ бүтээгдэхүүнийг хоолонд нь зөв аргаар оруулж, зохицуулалт хийх нь хүүхдийн эрүүл мэнд, хоол боловсруулах системд эерэгээр нөлөөлдөг.
1. Шинэ бүтээгдэхүүнийг нэмэхдээ аажмаар дасгах
Хүүхдийн хоол боловсруулах систем нь насанд хүрэгчдийнхтэй харьцуулахад илүү эмзэг байдаг. Тиймээс шинэ бүтээгдэхүүнийг нэг дор биш, аажмаар оруулж өгөх хэрэгтэй.
2. Харшлын эрсдэлээс сэргийлэх
Хүүхдийн хоолонд орж буй шинэ бүтээгдэхүүнүүд заримдаа харшил үүсгэх эрсдэлтэй байдаг.
3. Хүүхдийн насанд тохирсон хооллолт
6 сар хүрсэн хүүхдүүдэд нэмэлт хоол эхлүүлэх нь зүйтэй. Энэ үед тэдэнд зөөлөн, амархан шингэх хүнсийг санал болгох нь чухал.
4. “Когда Я вырасту” брэндийн бүтээгдэхүүнийг ашиглах зөвлөгөө
"Когда Я вырасту" брэндийн хүүхдийн нухаш, каш, жигнэмэг нь нэмэлт сахар, будагч бодис, амт үнэр орлуулагчгүй учраас хүүхдийн эрүүл мэндэд ээлтэй.
5. Шинэ бүтээгдэхүүн оруулах хуваарь гаргах
6. Шинэ бүтээгдэхүүн оруулахад тууштай байх нь чухал
Дүгнэлт
Хүүхдийн нэмэлт хооллолтод шинэ бүтээгдэхүүн оруулах нь тэдний эрүүл мэнд, амьдралын эхний жилүүдийн хөгжилд маш чухал. "Когда Я вырасту" брэндийн эрүүл, тэжээллэг бүтээгдэхүүнүүд нь ээжүүдийн санааг амрааж, хүүхдэд аюулгүй хооллох боломжийг бүрдүүлдэг. Шинэ бүтээгдэхүүнийг зөв арга барилаар оруулснаар хүүхэд эрүүл, тэнцвэртэй өсөх үндэс суурийг тавих болно.